luni, 24 ianuarie 2011

La multi ani blogule!

Au trecut 2 ani de cand mintea mi-a fost gadilata de ideea pornirii unui blog. Era ianuarie 2009. Scriam intr-o verva salbatica. Chiar 3 articole intr-o zi. Cu rusine admit ca lenea si alte evenimente care s-au succedat in anul care a trecut mi-au blocat avantul de-a scrie pe blogulet, insa acum (si tre sa ma tin de cuvant) am sa ma reinventez :)

Am facut lucruri de care sunt foarte mandru si o sa mai fi altele, la fel de interesante.

Per total, de la inceputul anului trecut, cand am facut o schimbare majora si radicala in viata mea profesionala, am muncit, am invatat, si am cladit. Pe mine m-am cladit, ar fi mult mai precis spus.

Daca este prima data cand interactionezi cu vorbele mele, te anunt ca nu am nici cea mai mica urma de aroganta, asa ca ma poti intreba orice (din ceea ce stiu), poti sa-mi propui orice este (relativ) decent... sau NU :)

Viata este interesanta. Suna a cliseu ceea ce am zis, insa cand esti intr-o situatie "aiurea" vezi astfel lucrurile.

Spuneam ca m-am cladit... Pe langa modelarea cognitiva, m-am dozat si trupeste. Mai exact, inainte de craciun am stat cu niste perfuzii prin mana. In spital. Acum sunt ok. Nu a fost prea MARE problema, insa in momentele acelea gandesti altfel.

Cand am iesit pe usa spitalului ma simteam liber, aerul era atat de curat. O senzatie careia nu-i dam atentie in viata de zi cu zi. Probabil o sa mai comentez pe aceasta tema...a vietii... vazuta din spital.

Va doresc spor in toate... si fiti pe faza. Voi continua sa scriu pe acest blog, pe blogul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu