marți, 8 decembrie 2009

Final...de Balul Bobocilor

Universitatea Romana de Vot a organizat zilele trecute Marele Bal al Bobocilor prezidentiali. Dupa "lupte seculare care-au durat 2 luni" au ajuns in finala doi eminenti studenti: Mirciulica si Traienel.

Dupa ce au trecut prin toate probele competitiei juriul a deliberat: Traienel este noul Mister VOT!

Amandoi concurentii au fost infipti bine in meterezele lor astfel ca s-au evidentiat doar doua probe (din tot concursul):

Proba RELAXATULUI a scazut din popularitatea lui Mirciulica, pe cand Proba DAU O PALMA SI-I TRUCAJ se pare ca a redus din elanul lui Traienel.

La proba "Faima Mapamondului" Traienel s-a distantat de Mirciulica precum un iepuras cu baterii Duracell de unul cu baterii 777. Cu toate ca studentii si profesorii prezenti la Bal l-au sustinut pe Mirciulica, se pare ca acesta n-a avut trecere la personalul de intretinere al Facultatii, aflat in juriu.

Inainte de anuntarea castigatorului Balului, atat Mirciulica precum si Traienel au stat in culise unde s-au pus pe distractie: ba sticle de 6 litri de sampanie, ba tort in culorile Universitatii, ba pe wiskey "Ciuruit"...o adevarata veselie!

Intre timp Mirciulica primise un biletel de la colegii de grupa in care se mentiona ca el a castigat Balul. Logic, distractia a fost si mai intensa in culise! Pana se delibera juriul, Mirciulica fericit, a iesit pe usa din spate a discotecii unde se organiza Balul, mergand pana peste drum la Sala de Lectura. Acolo s-a intalnit cu bunul lui prieten de proiect, Crinel. Au chiuit de bucurie, s-au imbratisat nevoie mare...pentru ca odata ajuns Mister al Balului, toate fetele din Facultate se puneau bine cu tine.

Terminand veselia, Mirciulica s-a intors in culise, asteptand pentru a fi chemat pe scena. Cand colo...ce sa vezi...a fost chemat Traienel!

Asadar, dragi studenti, luati aminte, Facultatea nu-i usoara...mai ales daca participi la concursul de Mister, deoarece in cazul in care nu castigi profesorii o sa te chinuie, Decanul o sa te ignore, fetele n-o sa te bage in seama, iar prietenii tai vor iesi la bere cu castigatorul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu