duminică, 17 ianuarie 2010

La Multi Ani...Blogule!!!

Este 17 Ianuarie 2010. In urma cu UN AN am pornit acest minunat blog/ blogulet/ blogusor!!! Asadar LA MULTI ANI BLOGULE! "care esti al meu ;)".Totodata, pentru ca nu am bifat nicio postare pe anul acesta, imi permit sa va urez Un An Bun! Sa fiti Sanatosi!...si sa nu va fie rusine sa scapati cate un zambet, chiar daca e criza!!! Paradoxal sau normal, prima mea postare a fost despre criza..

Este posibil ca in acest an de existenta al blogului sa o fi luat deseori pe aratura, alteori am fost "criticat" cum ca tratez unele aspecte prea serios. Nu exista in creierul meu un sablon dupa care sa-mi expun gandurile, neplacerile, lucrurile frumoase sau doar o "chestie" care mi-a starnit interesul si simt nevoia s-a "arunc" pe blog.

Micul meu regret fata de acest blog (de fapt, fata de mine) rezulta din lipsa de avant pe care o aveam in primele luni ale existentei acestui blog. Atunci scriam mult...ce-i drept si divagam mult, dar eram in mijlocul "blogosferei" conectat indirect cu persoane de care nu mai stiam mare lucru (aici ma refer la cunoscutii din trecut care au intrat pe blog)...macar aflau ei ceva despre mine, iar unii au lasat si comentarii.

Inca o data va doresc "DE BINE!"

P.S. daca verificati in ARHIVA BLOGULUI, o sa vedeti ca prima postare dateaza DE FAPT din 16 Ianuarie 2009, dar ieri (adica pe 16 Ianuarie 2010 nu am avut posibilitatea de-a posta)!

Va multumesc dragi vizitatori ai Blogului Meu!!!

...si va astept in numar cat mai mare!

2 comentarii:

  1. Acum am remarcat celebrarea acestui eveniment şi am trecut să fac urări. La mulţi ani, BLOGULE, "care eşti al lui Dani", să ai gânduri bune pe 2010! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani blogule ;) si tie ;). O leapsa de la mine http://runaway927.wordpress.com/2010/01/31/leapsa/

    RăspundețiȘtergere