marți, 17 noiembrie 2009

In oras GREVA, acasa SCRISOARE!

GREVA - Tambalau mare. Toata lumea vorbeste si "se plange" de greva de la Metrorex. Pe bune dreptate insa. Fata de ce s-a vazut la televizor, erau si zone in care aglomeratia nu era neobisnuita fata de "zilele bune ale metroului". In "41" (tramvai/ metrou usor) chiar nu a fost aglomeratia de zi-cu-zi. Pe Ghencea, 13 Septembrie traficul era nesperat de lejer. Pe de alta parte, in zona Unirii traficul era jale. Mai mare decat de obicei. Oricum, greva mi-a dat peste cap programul, ajungand la destinatie cu o intarziere de vreo 40 de minute.

SCRISOAREA - Vin acasa. In "viteza" trec pe la cutia postala sa vad daca a mai sosit vreo factura. Deschid usita, vad niste plicuri. Zic..."alti bani, alta distractie". Cand ma uit mai bine, caut expeditorul, surpriza: scria - "de la Traian Basescu, Presedintele Romaniei". Oh shit!...mai sa fie, te pomenesti ca mi-a citit Base blogul :). Ajung la lift, urc, deschid usa, deschid scrisoarea...dezamagire - era un text/ multumire/ apreciere/ invitatie pentru "dragii romani".

PSEUDOCONCLUZIE - Nu avem noi in Romania o viata frumoasa, dar macar este intensa. Nu prea am "stomac" pentru segmentul porco-politic, dar daca nenea base vroia sa-si faca o bucata de campanie prin scrisori (sau "direct mailing", cum ar spune consilierii de campanie), trebuia sa trimita respectiva "hartoaga" avandu-l ca expeditor pe "candidatul la presedintie Basescu...nu presedintele"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu