joi, 19 noiembrie 2009

Chiar asa?! RUSINE!

Principesa Margareta. Este fiica ultimului monarh al Romaniei, Mihai I si sotia Principelui Radu (Duda). Din bunatatea domniei sale, Principesa a pus bazele, in tara noastra (pentru a sprijini persoane nevoiase), Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Organizatia a desfasurat multe activitati DE BINE, iar pentru acest aspect am tot respectul!

Ca peste tot, cand detii o astfel de organizatie ai nevoie de angajati. Postarea de fata vine sa prezinte un astfel de angajat, din cadrul FPMR. O sa vedeti ca e justificata "expozitiunea" despre Principesa, chiar daca punctul central este ANGAJATUL.

In "curtea" organizatiei, in departamentul de relatii publice (PR) se afla o domnisoara care nu isi are locul acolo (asta cred eu). Si acum argumentele:

1. Domnisoara si-a "construit" un profil pe un site de socializare.

2. Domnisoara se "lauda/ face uz" de locul ei de munca, respectiv de functie.

3. Domnisoara isi asociaza viata privata cu locul ei de munca/ Isi asociaza jobul cu viata personala.

Probabil va intrebati ce e gresit?! In textul de prezentare de pe respectivul site, domnisoara spune: "...imi place sa beau, sa fumez, sa fac sex...sa stau ca ultima vaca...in pat". Pe langa aceste "frumoase" placeri din viata ei, domnisoara incheie in ton alert: "...vreau sa-l cunosc pe Diavol in viata asta."!!!?

Pe langa dorintele "interesante" domnisoara posteaza la profilul ei niste poze extraordinare (de la o petrecere restransa, zic).

In poza alaturata puteti observa aceste aspecte.

Va intrebati, probabil, de ce "m-am luat" de ea.

Raspuns: Mi se pare de prost gust sa-si incruciseze "nebunia" din viata privata cu organizatia la care lucreaza. In viziunea mea, o astfel de persoana (mai ales care se lauda/precizeaza ca lucreaza la "X" organizatie) poate arunca o "pata" urata asupra fundatiei, implicit a Principesei si a familiei regale! RUSINE!!!

Daca aveti mai multa curiozitate CLICK AICI sa-i vedeti profilul domnisoarei (care e o antireclama la adresa feminitatii si a "angajatului de ONG")!

3 comentarii:

  1. Si eu, care chiar am cautat pe net informatii, ca ma batea gindul sa ma inscriu voluntar la Fundatie - credeam ca sint mai priceputi si mai seriosi in selectarea personalului :( e penibil ce se-ntimpla cu domnisoara, ar trebui sa se mai tempereze, macar prin prisma jobului pe care onor' il are!
    Seara buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Lavinia. Sunt unele persoane care apar si strica imaginea de ansamblu a unui lucru frumos (cel putin vazut din afara). Ma bucur ca te-ai intors la scris si sper sa nu nimeresti oameni ca respectiva "domnisoara". Spor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Singura ei "vina", daca pot sa spun asa, este ca a "amestecat" job-ul cu viata de dupa program. In timpul liber poate fi cum vrea fatuca asta si sa faca orice....chiar si "sa-l cunoasca pe diavol in viata asta", dupa cum singura spune. Greseala ei, din punctul meu de vedere, este ca si-a publicat si job-ul unde lucreaza.
    Pacat de tineretea ei....:D

    RăspundețiȘtergere