vineri, 6 martie 2009

Rihanna, ai falsat cumva?!

Titlul pe care l-am dat acestei postari e in stil tabloid...deoarece astfel de ziare ma distreaza intr-un mod cu grimasa la purtator. N-am sa vorbesc despre tabloide ca esente, ci despre fenomenul tabloidizarii societatii! Am sa iau ca exemplu povestea lu' frumusica Rihanna si a lu' nenea Chris Brown. Cica s-ar fi certat si masculul Chris ar fi atins-o cu multa dragoste, sau cu multa forta - TMZ- (depinde care-i varianta corecta). Pe langa faptul ca acest cuplu din showbiz tinde sa devina competitorul cuplului Whitney Houston & Bobby Brown, nu vad nimic deosebit (cei drept, baietii au acelasi nume de familie, Brown).
Sa revin la firul povestii mele: peste tot, pe youtube, pe yahoo, pe ...etc, era promovata si dezbatuta (nu deSbatuta) "ciocnirea" celor 2 genii orale (adica au voce, nu va ganditi la prostii).
De ce atat tam-tam pe seama relatiei celor doi. Atat timp cat amandoi au buletin si au hotarat de comun-acord sa-si uneasca trupurile pentru desavarsirea muzicala, nu vad care-i problema. Sper sa nu inteleaga cineva ca (daca-i adevarat) a facut bine Chris lovind-o pe Rihanna. Nicidecum! E un lucru de prost gust! La urma urmei, ambii au o caruta de bani, asa ca daca se cearta nu trebuie sa-si faca griji ca nu o sa-si gaseasca loc unde sa locuiasca a doua zi! Deci, daca oamenii au vreo neintelegere...sa-i lasam sa si-o rezolve...ca doar nu o sa-i trimitem noi mailuri Rihannei s-o invitam sa stea cu noi si sa-i promitem ca o vom tine in puf, ca nici macar un fir de praf sa n-o atinga!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu