duminică, 25 ianuarie 2009

Din ferrari calare pe ambulanta!

Care-i asemanarea dintre un bolid ferrari si o ambulanta?! Pe langa faptul ca ambele masini "isi permit" sa treaca pe rosu la semafor, ar mai fi o mare legatura: Ion Bazac. Actualul ministru al Sanatatii este cel mai vizibil membru al guvernului Boc in momentul de fata. Anterioara afirmatie nu-l include pe MARELE Boc, deoarece "domnu' profesor" si-a facut simtita prezenta destul de des. Revenind la "musiur" Bazac care si-a achizitionat recent un PR posetar, vad ca marseaza la baioneta prin sistemul medical din Romania. Prima etapa a dezvoltarii sale ca ministru a reprezentat-o punerea pe liber a unor directorasi de spital. In acest weekend, stimabilul dom' ministru n-a avut norocul sa stea relaxat si sa deguste ouale benedict si mai apoi sampania (nu vinul spumant pe care-l beau eu) impreuna cu familia/ prietenii. La Slatina a fost taraboi. Nu ma refer nicidecum la ciomageala dintre "benzile" de pe casetele cu manele, ci la cazul "Spitalul". Faptul este tragic, avand in vedere ca o persoana a decedat dupa ce a fost plimbata prin jumatate de judet Olt, in cautarea unei sectii "spitalicesti" de primire. Nu vreau sa fiu pupy-n-ass-ist, insa promptitudinea lui Ion Bazac ar putea trasa la indigo si aplicata de catre mai multi "tavarasi" din aria decizionala a tarii. Modul cu care ministrul s-a "infipt" in doctoreii slatineni este de apreciat. Acesti "discipoli ai lui Hypocrate", in loc sa ajute o persoana in stare de agonie, au trimis-o "intr-un macabru tur al orasului”. Chiar dupa ce ministrul Bazac a anuntat ca-i distituie din "prea-facatoarele-de-bine" functii, doctorii au replicat cu o fata plata ca ei nu sunt de vina! Dar cine e de vina?! Cumva ala care se ascunde prin grotele afganistanului?! Nu cred. "Dar sa lasam instantele sa se pronunte" - parca asa suna un cliseu. Apropo, Raed Arafat poate purta cu mandrie titulatura de DOCTOR, merita tot respectul!!!

2 comentarii:

  1. Eu cred ca aici e "mana" lu' Arafat. Nu cred ca lu' nenea ala, care se ocupa pana acum de masini de lux, i-a trecut prin cap sa faca el "ordine" in spitale. Cred ca domnul DOCTOR Arafat a fost "mana forte" in acest caz. Si asta nu poate decat sa ma bucure. Daca se implica in "revitalizarea" sistemului sanitar DOCTORUL Arafat inseamna ca suntem pe maini bune. Am tot respectul pentru acest om. Eu l-as fi ales chiar Ministrul Sanatatii!!! Chiar daca nenea Ferari e doar "de fatada", daca si l-a facut aliat pe Arafat, are toate sansele sa fie cel mai bun ministru al sanatatii din cate am avut pana acu. Tineti-o tot asa, domnilor de la Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma mandresc ca te cunosc...poate suna prea simplu insa cu asta am spus ceea ce era mai important.Imi place mesajul pe care il transmiti prin aceste postari,fac parte a realitatii umane.

    RăspundețiȘtergere