joi, 22 ianuarie 2009

Elwis feat. Base = Magda (no. 1 hit)

Se incheie si saptamana asta, iar capetele de afis din media romaneasca sunt: Basescu feat. Elwis (Saftoiu), iar pe cu totul alt "meridian", Magda zisa Ciumac, sau Ciomag...
Ce dragut ar fi daca nenea Traianel nu s-ar mai trage de chelie cu Saftoiu, ci "ar pune-o" de-o colaborare. Va imaginati cum ar suna o melodie interpretata de Base featuring Elwis. Bineinteles, melodia s-ar numi Magda. Deja parca-l vad pe dolofanu' de la DoiDoi teve impreuna cu monica Acritura (fosta Candy...nu stiati ca si dulciurile se strica?!), cum prezinta in premiera intergalactica piesa. Vreti sa auziti versurile?...cam asa ar suna:
In gradini la Cotroceni
Magda culege buruieni
Si cand ea sapa frumos
Vede-n pamant un fir mai gros.
Si ghiciti unde ducea firu
Din Cotroceni in Bragadiru
Si pe el scria frumos
Aici SIE, da-te jos.
Pentru continuare o sa trebuiasca sa cumparati albumul; credeti ca Base il pune pe DC++?!
Trecand intr-un ton relativ serios, cum e posibil ca replicile Basescu-Saftoiu si bombanitul/ molfaitul Magdei sa atraga atentia populatiei?! Oare nu l-a mai vazut lumea pe Traianus Titanus in actiune, oare nu s-a saturat lumea s-o vada pe Magdoaia (parca era mai interesanta cand era "disparuta"), oare chiar asa pampalai ne crede "motanul incaltat cu bentley", oare asa prost auz avem incat sa ne hiptonizeze "playback-ul" de prost gust al duetului Elwis-MC Base???!
Sa ajung sa am atatea monede din Botswana, cate intrebari imi pun in fiecare zi. Pe cuvant ca i-as da fiecaruia dintre aceste personaje ahtiate dupa rating/ notorietate/ credibilitate, cel putin cate o galeata de bani "botswanezi".
Savurati weekend-ul si uitati-va la Desene Animate!!!

2 comentarii: