miercuri, 11 februarie 2009

Fara numar pentru Nasu' Purtator de Cuvant

Ma distreaza societatea romaneasca. Recunosc, ranjetul pe care-l adopt e unul bolnav, insa nu pot sa ma abtin sa nu scap o vorba/ parere despre nenea cu "7 lanturi si-o catusa" alias Dl. Tentativa Purtatoru' de Cuvant al lui Boc.
RECOMANDARE: Stimate domn europarlamentar, surogat boccian etc, rog a-mi lua in considerare neinsemnatul pont. Pentru ca viitoarele dumneavostra escapade prin carciumi sa nu se lase cu atata tura-vura, cel mai bine ar fi sa va compuneti propriile manele. In acest sens va ajut neconditionat... (click pe imaginea de sus)

2 comentarii:

  1. Bledeaaaaaaaa ce dracu faci :)) Nu stiu daca ma mai tii minte .. da-mi id-ul de mess sa-ti reamintesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca il si vad pe domnul europarlamentar fredonand "variante" de manele si jucandu-se cu programelul de compus astfel de muzica. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa compuna o maneaua cu titlul "O femeie si doi pumni (dati de el)", sau "M-a batut femeia" (dupa cum a depus el plangere) - cele doua variante care circula despre ce s-a intamplat in seara ai in clubul de manelari:D. Pentru cazul asta se poate aplica si sintagma: Ori eu, ori ea!!!!!!!!! Sau, s-ar putea compune o manea! hi, hi, hi...

    RăspundețiȘtergere